Kviečiame išbandyti šį patyrimą su virtuvės šefu Antonio iš Sicilijos.
Gimęs ir užaugęs Sicilijoje, įvairiose šalyse ilgametę darbo patirtį restoranų virtuvėse įgyjęs, savo žiniomis norėtų pasidalinti su Jumis.
Šio potyrio metu, šefas Antonio, Jūsų namuose, išmokys gaminti tipiškus sicilietiškus patiekalus.
Jūs ne tik gaminsite kartu, bet ir mėgaudamiesi maistu prie bendro stalo susipažinsite su Sicilijos 5000 metų istorija, tradicijomis bei kultūra.
Tai puiki proga smagiai praleisti laiką su šeima ar draugais savo jaukiuose namuose.
Meniu sudaro 4 patiekalai:
- užkandžiai (bruschetta su pomidorais);
- pasta (linguine pasta su kumpiu ir Sicilijos pistacijų pasta);
- pagrindinis patiekalas įdaryta cukinija (džiuvesėliai, kedrų riešutai, razinos, mėta, apelsinas, citrina, alyvuogių aliejus, salotos);
- desertas (tipiškas sicilietiškas pistacijų skonio desertas).
*Alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai neįskaičiuoti.
Praneškite, jei turite alergiją meniu esantiems ingridientams.
Pastaba: ši maisto gaminimo pamoka vyksta anglų kalba. Esant pageidavimui, kad pamoka vyktų lietuvių kalba, šefas Antonio gali turėtį lietuvių kalbos asistentą.
Dar šiai dovanai niekas nepaliko atsiliepimo